This is a beta version of XTools. If you find any bugs, please report them on Phabricator.

Внимание: Заостатокот во базата е голем — може да не се прикажат промените понови од 4 минути.

Брз, валкан и прост бројач на уредувања Брза анализа на кориснички придонеси