This is a beta version of XTools. If you find any bugs, please report them on Phabricator.

Внимание: Заостатокот во базата е голем — може да не се прикажат промените понови од 51 минута.

Најуредувани Уредувања по корисник — или најуредувани по именски простор или уредувања по страница